Ознака: одбила

Сцена

Наташа Беквалац одбила понуда од 100.000 евра да влезе во било кое од двете реални шоуа!

Продуцентите биле подготвени на се само новосадската барбика да им се придружи. Првично, и било понудено да се натпреварува со другите фармери, под исти услови, но со многу подобар хонорар […]