Ознака: од куќен притвор

Македонија

Стевчо Јакимовски ослободен од куќен притвор

Поранешниот градоначалник на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, излезе од куќен притвор во кој беше седум месеци, откако судија на претходна постапка минатата недела му ја укина мерката и му одреди […]

Македонија

Сашо Мијалков ќе се брани од слобода

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков излегува од куќен притвор и ќе се брани од слобода. Укинувањето на куќниот притвор следува бидејќи денес истекуваат 60 дена откако беше изречена првостепената пресуда […]