Ознака: од 100 до 500 евра

Македонија

Законот предвидува 30 дена за промена на податоци во патни исправи

Од пред три години Министерството за внатрешни работи почна да дели прекршочни пријави за несменето презиме во патна исправа, иако Законот стапи на сила уште во 2007. година. Непроменетото моминско […]