Ознака: „Олденбургер бебе“

Живот

Преживеал абортус: Мислеле дека минијатурното бебе е мртво, но се случило чудо

„Мајката викала дека не го сака Тим и се заканувала со самоубиство. Иако е роден жив, лекарите го оставиле. Го спасил лекар од втората смена… Тим, кој бил познат како […]