Ознака: Оливер Андонов

Вести

Демографска бомба

Лажачките на СДС или нивната безобразност во односот кон сопствената татковина и граѓаните немаат крај. Уште една од збирот на „наивности“ и „хуманости“ со кои треба да се урнат темелите […]

Вести

Деформаторот Богоевски со закани по безбедноста и семејството на Оливер Андонов

Петар Богоевски кој себеси се прогласи за реформатор, а голем дел од јавноста ги нарече група на деформатори под контрола на СДС и надворешни фактори, се најде во средиште на […]

Вести

Андонов: Преку лажливиот пат кон НАТО очигледно ќе го загубиме националниот македонски идентитет

Искрено се прашувам на што се должи „оптимизмот“ на Заев за брз влез на Македонија во НАТО макар и под референцата FYROM и сметам за потребно дека тоа треба јавно […]

Вести

Андонов: Преку лажливиот пат кон НАТО очигледно ќе го загубиме националниот македонски идентитет

Искрено се прашувам на што се должи „оптимизмот“ на Заев за брз влез на Македонија во НАТО макар и под референцата FYROM и сметам за потребно дека тоа треба јавно […]

Вести

Андонов: Сценаристот го мобилизирше речиси целиот западен свет за да го победи отпорот кој три години го даваше ВМРО

Доколку узурпаторот Талат беше избркан од канцеларијата која ја исто како и функцијата со која лажно се претставува ја узурпираше, ќе работеше од друга канцеларија. Доколку не со актуелните, Талат […]

Вести

Андонов: ВМРО во историјата и сега се соочуваше со империја, сила многу посилна од овдешните, и тогаш и сега ВМРО ја сочува Македонија

Слоганот 4-ти Илинден на протестите на граѓанските протести мене лично во самиот старт не ми се допадна. Најмногу затоа што е еден вид позајмување на туѓ идентитет. Слично како кога ќе […]