Ознака: Оливер Сасовски

Вести

Андонов во „Аргументи“: Дополнителниот заменик министер рамноправно учествува во работата на министерството

Во законот за Влада, јасно стои дека дополнителниот заменик министер рамноправно учествува во работата на Министерството за внатрешни работи, изјави дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Оливер Андонов каде се […]