Ознака: опасности

Нега и убавина

Кои се најчестите опасности на плажа и како да се заштитите?

Одморите на плажа се можеби најубавото нешто, особено ако патувате и со деца. Но иако посетата на плажата може да биде навистина забавна, и овде постојат неколку опасности за коишто […]

Љубов и секс

Секс кој може да биде многу опасен за мажите

Сексот е здрав, прави да се чувствуваме подобро, дури и да изгледаме подобро. Меѓутоа, новото истражување покажува дека не е сосема така… Редовните сексуални односи на постара возраст можат да […]

Живот

Ова се опасностите кои доаѓаат со користење на антибактериски средства

Никој не сака  бактерии во своја близина, но и  самиот производ е многу  евтин, но има разни  негативни факти врзани  за себе.Антибактериските средства за дезинфекција на рацете се доста достапно  […]