Ознака: опасно

Вести

Славењето Божиќ во оваа земја е опасно по живот!

Луѓето во Северна Кореја можат да бидат затворани, измачувани или убиени само поради славење на Божиќ.Дедо Мраз постои во фантазијата на децата, но за жителите на Северна Кореја тој не […]

Живот

“Брзата диета” е опасна по здравјето, а може да влијае и врз плодноста кај жените

Диетата 5:2 или “Брза диета” како што често се нарекува, наишла на бројни негодувања од страна на експертите.Имено, оваа диета функционира на тој начин што два дена во неделата, значајно […]