Ознака: опции

Технологија

Ако овие гласини се точни, тогаш Ајфон 8 ќе изгледа неверојатно!

Иако Ајфон 7 скоро излезе во продажба, на интернет кружат гласини за тоа како ќе изгледа Ајфон 8. Ако овие приказни се точни, тогаш телефонот ќе биде навистина неверојатен.Експерти кои […]

Технологија

Помодерно и прегледно: Еве зошто треба да се префрлите на „Гугл Инбокс“

Доколку сѐ уште користите „Џи-меил“, време е да размислите за нешто помодерно и подобро, „Гугл инбокс“.Многу е попрегледен, подобро организиран и има опции кои ги нема „Џи-меил“, а најверојатно нема […]