Ознака: општествена одговорност

Издвојуваме

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути Автоматизиран молекуларен RT-PCR апарат и тестови за детекција на корона вирусот, со […]

Вести Спорт

Најк ги затвора сите продавници цо САД и Западна Европа

Nike Inc. ги затвора сите продавници за малопродажба во САД и Западна Европа за да помогне во забавување на ширењето на коронавирусот. Затворањата, во кои спаѓаат и Канада, Австралија и […]