Ознака: општина дојран

Локална самоуправа

Општина Дојран петти ден им помага на жителите од поплавените подрачја

Општина Дојран, преку механизација и работници на ЈПКД Комуналец-полин, се вклучи во хуманата акција за чистење на последиците од невремето во населеното место Стајковци.Според најавата на градоначалникот Борче Стамов, волонтерите […]

Локална самоуправа

Дојран останува високо во приоритетите на Владата и ќе продолжи поддршката за надминување на ситуацијата

Како градоначалник сум благодарен за целата поддршка од граѓаните, бизнис секторот, владата и институциите кои изминатиов период придонесоа за реализацијата на неколку крупни проекти во Дојран како уредувањето на плажите, […]