Ознака: ОПШТИНА ИЛИНДЕН

Вести Македонија

Жителите на Општина “Илинден“ не сакаат Македонија да стане Северна

Заканите и притисоците на власта не поминуваат кај скопјани? Жителите на Општина “Илинден“ вчера не излегоа на маршот за Северна Македонија, па автобусите кои беа испратени за таа цел празни […]

Вести

Жика Стојановски: Животот во Илинден се враќа во нормала

Интензивно се работи и во населбата Илинден. Таму денеска во обиколка е и координаторот од владата за овој реон заменик министерот за образование Спиро Ристоски, во придружба на градоначалникот на […]

Локална самоуправа

Во општина Илинден интензивно се градат повеќе капитални објекти

Градоначаликот на општина Илинден Жика Стојановски заедно со соработниците извршил обиколка на повеќе локации во општината каде се во тек интензивни градежни работи во рамките на голем број капитални проекти.Стојановски, […]