Ознака: Општина

Вести

Петровски: На Пиво Фест ќе се оди со чамец само ако градоначалникот на Прилеп е од СДСМ!

Се разбира добро ни е познато колку се „способни“ градоначалниците на СДСМ низ Македонија и колку се грижат за своите општини. Лидерот на опозицијата ни е најдобар пример каков ГРАДОНАЧАЛНИК […]