Ознака: оран Заев

Вести

Професионалните активисти беа добро платени, локалниот персонал на амбасадите имаше коруптивни мотиви, Заев беше во криминална шема

Во анализата на „The American Interest“ авторот пишува за дејствијата на СДСМ на македонската политичка сцена.„Со изборите во 2011 година СДСМ се сведе на протестно движење базирано на оставина, а […]