Ознака: Ослободување на Скопје

Вести

Агенција за филм и продуцентот Владимир Крстевски реагираат на изјавите на Горјан Тозија

Од изјавата на г-нот Тозија може да се констатира дека тој повторно се обидува да ја изманипулира македонската културна јавност, изнесувајќи невистини за кои може да се наведат бројни докази […]