Ознака: отстранети

Живот

Отстранети дивите продавачи од Зелен пазар, а што останува за баба и дедо?

Дивите препродавачи на производи се дислоцирани, а пешачките улички и патеки во околината се повторно слободни и проодни, вели во објавата. „Уште еднаш упатувам апел до сите препродавачи да се […]