Ознака: отстранување влакна

Живот

Еве неколку методи како депилацијата да боли помалку

Депилацијата не е резервирана само за летниот период. Доколку сакате секогаш да бидете средени и негувани, неопходно е редовно да ги отстранувате влакната и во текот на зимата.За овој метод […]

Живот

ДОЖИВОТНА ДЕПИЛАЦИЈА: Нанесете ја ОВАА природна смеса под пазувите и влакната ќе исчезнат ЗАСЕКОГАШ!

Рецептот доаѓа од Азија, каде што беше речиси сите жени барем еднаш го се употребиле, а потребно се неколку третмани за влакната потполно да се отстранат.Ласерското отстранување е се повеќе […]