Ознака: отштета за „Пуч“

Македонија

Зоран Верушевски доби над 2,5 милиони денари отштета за „Пуч“

Зоран Верушевски, поранешниот разузнувач и актуелен советник за безбедност на премиерот Зоран Заев доби отштета од над 2, 5 милиони денари за „Пуч“. Тој не се појави во Судницата за пресудата […]