Ознака: Официјална Москва

Вести

Официјална Москва предупредува: Мешањето на Западот во внатрешните работи на Македонија добива екстремна форма

Руското Министерство за надворешни работи денеска соопшти дека мешањето на Западот во внатрешните работи на Македонија добива екстремна форма.– На изборите на 11 декември владејачката партија доби мнозинство од гласовите, […]