Ознака: “Охрид-фест“

Магазин

Скандал на “Охрид-фест“- Биба прогласена за победник, Дац обвини за нерегуларност

Откако Биба Додева беше прогласена за победник во поп-вечерта на “Охрид-фест“ и се појави на сцена каде ѝ беа врачени наградите, нејзината радост на момент ја прекина актерот Драган Спасов-Дац […]