Ознака: очевидци

Вести

Очевидци за авионската несреќа кај Солунска глава: Го видов авионот. Мал, но многу високо леташе…

Трагедија во воздухот. Семејство од Бугарија загина при авионска несреќа во планински предел кај Солунска глава. Малиот авион „Цесна“ се урна недалеку од Скопје при лошо време. Во него патуваа […]