Ознака: павлака

Живот

Белиот леб, шунката и павлаката го скратуваат животот

Едно неодамна спроведено истражување покажа дека одредени видови на храна која луѓето ја консумираат секојдневно, го скратува животниот век. Некои намирници го зголемуваат ризикот од прерана смрт. Едно истражување кое […]