Ознака: Павлинче Честојнова

Вести

Честојнова: Платите се намалуваат втор месец по ред поради катастрофалните економски политики на владата

Поради катастрофалните економски политики на владата на Заев веќе втор месец по ред се намалуваат платите на граѓаните.  Штетните економски политики на СДС и Заев ги намалија платите на граѓаните […]