Ознака: пакување

Живот

Најкорисни совети пред да заминете на одмор: Како најлесно и најдобро да се спакувате?

Доколку тргнувате на летување, а не сакате да губите време стоејќи пред плакарот и мислејќи што да понесете и како да се спакувате, тогаш овие совети од американската дизајнерка Лиза […]

Занимливости

Не сте го знаеле овој трик: Зошто портокалите и лимоните се продаваат спакувани во мрежи?

Досега веќе сте забележале дека портокалите и мандарините кои се продаваат по продавниците секогаш се спакувани во мрежи со црвена боја. Дали некогаш сте се запрашале зошто? Тоа не е […]

Живот

Неколку совети како паметно да се го спакувате куферот

Доколку тргнувате на летување, а не сакате да губите време стоејќи пред плакарот и мислејќи што да понесете и како да се спакувате, тогаш овие совети од американската дизајнерка Лиза […]

Занимливости

На секој производ во вашето купатило стои овој знак што не сте го забележале а може да биде многу ОПАСНО

Сликичката мала отворена тегла во аголот на сите пакувања на козметички препарати и креми е нешто што можеби никогаш не сте го забележале,а всушност носи важна информација за вас.Оваа сликичка […]