Ознака: Палау

Дестинации

Ако сакате да ја посетите оваа земја, мора да дадете еко заклетва

13-та најмала земја на светот, Палау, има само 20.000 жители, а годишно ја посетуваат повеќе од 160.000 туристи, поради што бројката се одрази и на животната средина. Затоа секој посетител […]