Ознака: Пандо Лазовски

Црна хроника

Пандо Лазовски по кој се трагаше е пронајден починат

Потрагата по исчезнатиот Пандо Лазовски заврши трагично- тој е пронајден починат. Семејството се заблагодарува на сите кои се вклучија во потрагата. -Ви благодарам на сите за споделувањата, за жал потрагата […]