Ознака: панорамски автобус

Ракомет

Панорамскиот автобус подготвен за европскиот шампион Вардар

Два панорамски автобуси на Јавното сообраќајно претпријатие брендирани во знакот и боите на ракометниот клуб Вардар се подготвени за дочекот на европските шампиони.  Вардарци по слетувањето на аеродромот “Александар Велики” […]