Ознака: паразитски црв

Видео

Видео: Убил пајак во домот, но тоа што следи подоцна ќе ви ја замрзне крвта во вените!

Ова кратко видео покажува една од најморбидните сцени на природата.Веднаш од старт ве предупредуваме ова видео да не го гледате доколку скоро сте јадени или имате намера да јадете. Имено, […]