Ознака: “Партизански одреди“

Живот

На дел од бул. „Партизански одреди“ привремен сообраќаен режим

На дел од булеварот „Партизански одреди“ во Скопје денеска ќе биде воведен привремен сообраќаен режим поради изведување градежни работи. Како што соопшти Град Скопје, поради нанесување завршен асфалтен слој на […]

Живот

На “Партизански одреди“ ќе нема вода

Поради дефект на затворач Ф-80 милиметри денеска на булевар „Партизански Одреди“ бр.82 во населба Карпош, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на бул.„Партизански Одреди“ на потег од крстосница бул.„8 Септември“ до […]

Живот

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Партизански одреди“ поради градежни работи

Поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот „Партизански одреди”, на потегот од булеварот „8.Септември” до мостот „Обединети нации”, од денеска ќе биде воведен привремен режим на […]

Вести Македонија

Посебен сообраќаен режим на дел од „Партизанска“

Од Град Скопје соопштија дека поради извршување на градежни работи за реконструкцијата на булеварот „Партизански одреди“ во Влае, како и поради извршување градежни работи на топловодната мрежа од страна на […]