Ознака: патот кон ЕУ

Економија Македонија

Погледнете како изгледа патот кон ЕУ во Росоман

Во очекување Министерството за земјоделство да преземе мерки за пласман на праските, поради ниската цена за откуп, разочараните и гневни земјоделци од Росоман денес го искажаа својот револт со тоа […]