Ознака: патување со авион

Технологија

Против несоницата со “Re-Timer”

После 25 години истражување во областа на несоницата, австралиските научници конечно најдоа решение. Го измислија “Re-Timer”, со кој повторно ќе спиете како бебе без оглед на тоа колку временски зони […]