Ознака: паѓа.

Занимливости

Бегајќи од домашен притвор паднал од осми кат

Непознат естонец кој бил во домашен притвор посакал да избега, правејќи јаже од чаршави, непомислувајќи дека тоа може да му донесе голема несреќа.  Обидувајќи се да побегне, тој паднал од […]