Ознака: пајаци

Дестинации

Од тарантули до невести: Што може да се купи на најчудните пазари во светот?

Каде и да одиме, сакаме да ги посетуваме пазарите – тие се совршени места за запознавање на културата на местото, локалното население, секојдневниот живот на градот. Иако секој има свој […]

Сцена

Анџелина Џоли во Камбоџа јадеше пајаци и скорпии со своите деца

Анџелина Џоли неодамна отпатува во Камбоџа заедно со своите шест деца, кадешто го промовира својот најнов филмски проект “First They Killed my Father”.Но, иако за славната актерка се знае дека […]