Ознака: пеги

Нега и убавина

Дали пегите кај жената се проблем или шарм?

Пегите и дамките по кожата се резултат на неправилното распределување на пигментот на кожата. Тие се природна заштитна реакција на организмот од ултравиолетовите зраци и се појавуваат по лицето, вратот, […]

Живот

НИКОГАШ ПОЛЕСНО: Решете се од пегите и флеките со маска која САМИ ќе ја направите!

Пегите се кружни точки на кожата кои се карактеристични за личностите со светол тен.Пегите имаат тенденција да постанат темни и изразити по излекувањето на сонце,а помалку се забележуваат во зимските […]