Ознака: Педесет нијанси на сиво

Љубов и секс

Ако сте го гледале „Педесет нијанси на сиво“, поголеми се шансите да го изневерите партнерот

Според истражувањето, во првите денови на прикажување на филмот, кој во кината стигна на 14 февруари, забележан е пораст на женски членови на онлајн-страниците за запознавање оженети мажи, и тоа […]