Ознака: ПЕКОЛНО ТОПЛО

Вести

Доаѓа вистински пекол- во петок најтопло

Територијата на државава навлезе во значително потоплата воздушна маса која продира од јужните географски широчини, пишува Метеомакс. Оваа топла маса својот максимум ќе го достигне некаде во петок кога максималните […]