Ознака: пензии

Вести

Во декември пензионерите ќе го добијат ветеното зголемување на пензиите

Во декември годинава пензионерите ќе го добијат ветеното зголемување на пензиите од 670 денари.Ова го најави министерот за финансии Кирил Миноски во денешното образложение на Предлог-буџетот за 2017 година пред […]

Вести

Стаменковска: Пензиите од 2006-та до денес континуирано растат

ВМРО-ДПМНЕ е партија која се грижи за сите категории на граѓани, вклучувајќи ги и за пензионерите. Тоа го покажуваат и конкретните мерки и проекти. Впрочем најдобар показател за успешните политики […]