Ознака: пепелник

Живот

Дали знаете дека цигарата е штетна дури и откако ќе ја изгаснете во пепелникот?

Научниците од Националниот институт за технологија во САД открија дека отпушоците од цигарите се поопасни за здравјето на луѓето отколку што мислите поради високото ниво на никотин што се создава […]