Ознака: перверзија

Занимливости Избор на уредникот Фото

Шанац сакаше да го пофали Мицко ама во коментарите под текстот не се сложија баш со него

Како што тоа обично бива патот до пеколот е поплочен со златни намери. Знаејќи го Мицко дека е во јак его трип во последно време неговите дворјани се обидуваат да […]