Ознака: перење

Занимливости

Како да ги перете и одржувате памучните заштитни маски?

Експертите исто така нагласуваат дека правилното перење и одржување на маските е од огромна важност за да бидат тие ефикасни во заштитата. Одличен метод е да ги перете маските во […]

Занимливости

Директорот на „Левис“ советува фармерките да не се перат во машина за перење

Директорот на „Левис“ вели дека фармерки скоро никогаш не треба да се перат во машина за перење или треба да го правите тоа многу, многу ретко. Тој верува дека перењето […]

Занимливости

Грешки кои постојано ги повторуваме: Сè што треба да знаеме за перење градници…

Градниците се перат на поинаков начин во однос на другата облека, но и понатаму постојат жени кои ги ставаат во машината за алишта заедно со останатата облека. Но, оваа пракса […]

Занимливости

Дали и вашите пешкири станале тврди и груби од перење? Еве каде грешите…

Доколку вложувате во скапи и неверојатно меки пешкири, сигурно многу се нервирате кога тие ќе стврднат по само неколку перења во машина. Со цел да го спречите ова, експертот за […]