Ознака: перница

Здравје

Зошто е корисно да спиете со перница помеѓу нозете?

Прочитајте ги објаснувањата, каква логика имаат истите и како можат да го подобрат вашето здравје: Намалување на напнатоста на мускулите во ’рбетот Кога има мека перница помеѓу нозете за време […]

Живот

Доколку вие и вашето дете често кашлате, тоа е поради оваа одвратна работа која се крие во вашата перница! Еве што треба ВЕДНАШ да сторите

 „Грините сами по себе не носат болес, но ензимите во нивниот измет предизвикуваат алергии кај луѓето„-вели докторката Лиза Акерли.„Ако луѓето имаат асма, ова може да се влоши. Исто така често […]

Живот

Мирно ја преспа цела ноќ! Потоа се разбудила и на перницата покрај себе затекнала вистински УЖАС!

Заспала мирно, а наутро  на перницата  покрај себе  затекнала вистински ужас.Кога неименувана жена од јужноафриканскиот град Дуба легнала да спие, немала поим во каква  опасност  се наоѓа! Таа , имено, […]