Ознака: песто сос

Кулинарство

Домашен песто сос : Лесно, брзо и применливо на 100 начини!

Песто сосот е незаменлив додаток на тестенините, тортиљи, топли сендвичи,  додаток во месо, разни салати и многу повеќе … Како што веројатно знаете, песто сосот е ѕвезда на италијанските специјалитети. Овој […]