Ознака: Петар Богојевски

Коментари

Бунтур отиде единствена жртва, ај пипнете ја Рангелова ако смеете!

Како што можеше да се насети сиротиот Пеце остана единствена жртва на потреба на „фекалиите“ „лидериштето“ да им принесе крв. Иако за Бунтур сме пишувале во повеќе наврати дека е […]

Избор на уредникот

Чудото од реформатор и демократ Петар Богојевски

Петар Богојевски попознат во јавноста како реформатор кој бараше измени во статутот на ВМРО и демократизација на истиот е најголемиот подржувач за самоукинување на Македонците и Македонија како што ја […]

Вести

Она кога сакаш да си реформатор на ВМРО, а се буткаш да ја пречекаш Шекеринска

Новата власт очигледно е дека има страв од силното ВМРО-ДПМНЕ, па со сите сили се обидува да доведе до раздор во партијата која има најмногу пратеници во Собранието.Иако партијата победи […]