Ознака: Петар Поцков

Вести

Скандал: Сватот на Катица кандидат за пратеник на СДСМ!

„Не можам во април, имам приватни обврски, ќерка ми ќе прави свадба“, беше едно од образложенијата на Јанева пред половина година кога стануваше збор за закажување на датумот за следното […]