Ознака: петти

Вести Македонија

Скопје повторно на врвот на листата по загаденост

Колку состојбата со загадувањето во Скопје е алармантна покажуваат податоците објавени на страницата „Ер Вижал”. И синоќа и денес Скопје бил најзагаден град во Европа, а петти по загадување во светот. […]