Ознака: пита со месо

Кулинарство

ПИТА СО МЕСО: Најдобра која ќе ја пробате, со ГАРАНЦИЈА!

ПИТА СО МЕСО: Најдобра која ќе ја пробате, со ГАРАНЦИЈА!Потребни состојки: 800 гр тенки кори пита 500 гр мелено месо (може говедско месо, може свинско месо, мешавина…по ваш избор) 750 […]