Ознака: пица ролнички

Кулинарство

Меки пица ролнички од лиснато тесто: Брзо се прават и исчезнуваат од чинијата за секунда

Овој едноставен рецепт е совршен за подготовка на викенд појадок или доколку ненадејно ви дојдат гости. Меки пица ролнички од лиснато тесто: Брзо се прават и исчезнуваат од чинијата за […]