Ознака: Пиштар Љуфтиу

Вести

Се врши дистрибуција на бесплатни ранци и училишен прибор за учениците од поплавените подрачја

Министерот за образование и наука Пиштар Љуфтиу и заменик министерот Спиро Ристовски денес ги посетија основното училиште „Св.Кирил и Методиј“ во Стајковци и подрачниот објект во село Страчинци, каде што […]