Ознака: пијте чаша

Живот

Добра причина поради која секое утро треба да пиете чаша топла вода со лимон

Имате свој ритуал со кој го започнувате денот. За некого тоа е филџан кафе, за некого шолја чај. Е, па, можеби треба нешто да промените. Наместо со кафе започнете го […]