Ознака: Плав телефон

Вести

Плавиот телефон во акција: „Ало Телма, Бихаќка повикува, линчувајте го Владо Јовановски“

Телевизијата Телма ја има главната уога во медиумскиот линч на актерот Владо Јовановски во врска со неговиот статус на фејсбук во кој ја искажува загриженоста од состојбите во државата.За Телма […]